Ν.Χ.ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΥNΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWS-PUBLICATIONS
09-01-2012: Greek Law Digest  Read More...
 
01-04-2011: Έλεγχος Ρυμοτομικών Ρυθμίσεων
Read More...
 
 
 
  Ελληνικά  English   
     
  
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
 
Το Δικηγορικό Γραφείο «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χ. ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» ιδρύθηκε το 1989 με πρώτη του έδρα την οδό 3ης Σεπτεμβρίου 18, από τους δικηγόρους Νικόλαο Χαιρόπουλο, Θεοδώρα Ζέρβα και Γιάννη Βουγιουκαλάκη, οι οποίοι ασκούσαν ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 μαχόμενη δικηγορία καλύπτοντας τους περισσότερους τομείς του δικαίου.

Με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε όλους τους τομείς του Αστικού, Εμπορικού, Τραπεζικού και Εργατικού Δικαίου το Γραφείο ανέπτυξε τον κύκλο εργασιών του τη δεκαετία του 1990, δημιουργώντας μια σταθερή βάση πελατείας από Πιστωτικά Ιδρύματα, Κατασκευαστικές Εταιρίες, Οργανισμούς Δημοσίου, Ανώνυμες Εταιρίες, αλλά και πληθώρα ιδιωτών.

Από το 2005 το Δικηγορικό Γραφείο «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χ. ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» στεγάζεται επί της οδού Κατεχάκη 61Α, έχοντας αναπτύξει συνεργασία και με νέους Συνεργάτες με άριστη νομική κατάρτιση, εκπαίδευση και εξειδίκευση, με άμεσο στόχο να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες προκλήσεις της σημερινής εποχής.

Η σημερινή ομάδα του Δικηγορικού Γραφείου «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χ. ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» αποτελείται από 5 Δικηγόρους καλύπτοντας τις ανάγκες της πελατείας του σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνδυάζοντας την εμπειρία σχεδόν 3 δεκαετιών με το μεράκι της Δικηγορίας, το Δικηγορικό Γραφείο «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χ. ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», είναι σε θέση να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου.